Reumatologija

Reumatološka ordinacija u Bormedic-u specijalizovana je za dijagnostiku i lečenje bolesti zglobova, mišića i vezivnog tkiva. Naš tim iskusnih reumatologa posvećen je pružanju sveobuhvatne nege za pacijente sa reumatoidnim artritisom, osteoartritisom, lupusom, gihtom i drugim reumatološkim stanjima. Koristimo individualizovane terapijske pristupe kako bismo poboljšali kvalitet života naših pacijenata i smanjili simptome bolesti.

Pregled Reumatologa

Pregled obuhvata detaljnu analizu vaše medicinske istorije, uključujući prethodne nalaze i laboratorijske rezultate. Naš reumatolog će temeljno pregledati vašu dokumentaciju i obaviti fizički pregled kako bi postavio tačnu dijagnozu i preporučio adekvatan tretman. Pregled je ključan za identifikaciju i lečenje reumatoloških bolesti kao što su reumatoidni artritis, osteoartritis i druge slične bolesti.

Kontrolni Pregled Reumatologa

Kontrolni pregled reumatologa namenjen je pacijentima koji su već pod nadzorom našeg reumatologa ili su započeli lečenje. Tokom ovog pregleda, lekar će pratiti napredak vašeg stanja, pregledati nove laboratorijske rezultate i prilagoditi terapiju po potrebi. 

nikad brže do zdravlja

Kako zakazati pregled

1

Pozovite nas i zakažite pregled

Kontaktirajte nas putem telefona, email-a ili društvenih mreža. Objasnite svoje tegobe ili nas obavestite da želite kontrolni pregled. Naše medicinsko osoblje će vam preporučiti adekvatan pregled i odgovarajućeg lekara. Uput nije potreban.

2

Dođite u zakazanom terminu

Dodjite u zakazanom terminu i ponesite sa sobom svu prethodnu medicinsku dokumentaciju i nalaze, ako ih imate. Naše ljubazno osoblje će vas dočekati i uputiti na pregled.

3

Nakon Pregleda

Obavite pregled kod našeg stručnog osoblja i pridržavajte se svih datih saveta i preporuka. Nakon obavljenog pregleda, tu smo za vas za sva dodatna pitanja ili potencijalne nejasnoće.

klijenata godišnje
0 +
grana medicine
0 +
stručnih lekara
0