Dermatologija

Naša dermatološka služba u Bormedic-u pruža sveobuhvatnu negu za kožu, kosu i nokte. Naš tim iskusnih dermatologa posvećen je dijagnostici i lečenju raznih dermatoloških stanja, uključujući pregled kože, mladeža uz dermatoskopiju i uklanjanje krpelja. Takođe, nudimo hemijski piling voćnim kiselinama za lice i leđa, koji pomaže u poboljšanju teksture i izgleda kože.

Pregled Kožnog Lekara/Dermatologa

Pregled kožnog lekara ili dermatologa podrazumeva detaljnu procenu stanja vaše kože, kose i noktiju. Naš dermatolog će obaviti temeljni pregled kako bi identifikovao eventualne probleme i preporučio odgovarajući tretman. Ovaj pregled je ključan za dijagnostikovanje i lečenje raznih dermatoloških stanja poput akni, ekcema, psorijaze i drugih kožnih oboljenja.

Pregled Dermatologa + Dermatoskopija

Ovaj pregled uključuje standardni pregled kože, kao i detaljnu procenu mladeža uz pomoć dermatoskopije. Dermatoskopija je neinvazivna metoda koja omogućava dermatologu da pregleda strukturu mladeža pod povećanjem, što pomaže u otkrivanju potencijalno opasnih promena i rane dijagnoze melanoma.

Vađenje Krpelja

Vađenje krpelja je postupak kojim se sigurno uklanja krpelj sa kože pacijenta. Naš dermatolog koristi specijalizovane alate kako bi se krpelj uklonio u celosti, smanjujući rizik od infekcija i komplikacija. Nakon vađenja krpelja, pacijent dobija savete za dalju negu i praćenje stanja.

Hemijski Piling Voćnim Kiselinama - Lice/Leđa

Hemijski piling voćnim kiselinama je kozmetički tretman koji se koristi za poboljšanje teksture i izgleda kože. Voćne kiseline pomažu u uklanjanju mrtvih ćelija kože, stimulisanju regeneracije i postizanju sjajnijeg i zdravijeg izgleda kože. Ovaj tretman može biti primenjen na licu ili leđima, u zavisnosti od potreba pacijenta.

nikad brže do zdravlja

Kako zakazati pregled

1

Pozovite nas i zakažite pregled

Kontaktirajte nas putem telefona, email-a ili društvenih mreža. Objasnite svoje tegobe ili nas obavestite da želite kontrolni pregled. Naše medicinsko osoblje će vam preporučiti adekvatan pregled i odgovarajućeg lekara. Uput nije potreban.

2

Dođite u zakazanom terminu

Dodjite u zakazanom terminu i ponesite sa sobom svu prethodnu medicinsku dokumentaciju i nalaze, ako ih imate. Naše ljubazno osoblje će vas dočekati i uputiti na pregled.

3

Nakon Pregleda

Obavite pregled kod našeg stručnog osoblja i pridržavajte se svih datih saveta i preporuka. Nakon obavljenog pregleda, tu smo za vas za sva dodatna pitanja ili potencijalne nejasnoće.

klijenata godišnje
0 +
grana medicine
0 +
stručnih lekara
0