Ortopedija

Ortopedska služba u Bormedic-u pruža sveobuhvatnu negu za pacijente sa problemima mišićno-koštanog sistema. Naš tim iskusnih ortopeda specijalizovan je za dijagnostiku i lečenje stanja koja utiču na kosti, zglobove, mišiće i ligamente. Pružamo širok spektar usluga uključujući pregled ortopeda, intraartikularne injekcije, repoziciju zglobova i skidanje gipsa. Bez obzira na to da li se radi o akutnim povredama ili hroničnim stanjima, naš cilj je da vam pomognemo da se vratite normalnim aktivnostima i poboljšate kvalitet života.

Pregledi

  • Pregled ortopeda uz medicinsku dokumentaciju
  • Intraartikularna injekcija
  • Intraartikularna injekcija sa našim lekom
  • Repozicija zgloba
  • Skidanje gipsa

nikad brže do zdravlja

Kako zakazati pregled

1

Pozovite nas i zakažite pregled

Kontaktirajte nas putem telefona, email-a ili društvenih mreža. Objasnite svoje tegobe ili nas obavestite da želite kontrolni pregled. Naše medicinsko osoblje će vam preporučiti adekvatan pregled i odgovarajućeg lekara. Uput nije potreban.

2

Dođite u zakazanom terminu

Dodjite u zakazanom terminu i ponesite sa sobom svu prethodnu medicinsku dokumentaciju i nalaze, ako ih imate. Naše ljubazno osoblje će vas dočekati i uputiti na pregled.

3

Nakon Pregleda

Obavite pregled kod našeg stručnog osoblja i pridržavajte se svih datih saveta i preporuka. Nakon obavljenog pregleda, tu smo za vas za sva dodatna pitanja ili potencijalne nejasnoće.

klijenata godišnje
0 +
grana medicine
0 +
stručnih lekara
0