Interna Medicina

Interna medicina je grana medicine koja se bavi dijagnostikom, lečenjem i prevencijom bolesti unutrašnjih organa. Naši iskusni internisti u Bormedic-u pružaju sveobuhvatnu negu za pacijente sa različitim internističkim oboljenjima, uključujući srčane bolesti, dijabetes, hipertenziju, respiratorne probleme i mnoge druge. Koristeći individualni pristup svakom pacijentu, naš cilj je da obezbedimo optimalno zdravstveno stanje i bolji kvalitet života za naše pacijente.

Internistički pregled sa EKG-om

Internistički pregled sa EKG-om je sveobuhvatan pregled koji uključuje detaljnu procenu vašeg opšteg zdravstvenog stanja, uz poseban fokus na srčanu funkciju.

Kontrolni Internistički Pregled sa EKG-om

Kontrolni internistički pregled sa EKG-om je namenjen pacijentima koji već imaju dijagnostikovane internističke probleme ili koji su prethodno obavili inicijalni pregled. 

nikad brže do zdravlja

Kako zakazati pregled

1

Pozovite nas i zakažite pregled

Kontaktirajte nas putem telefona, email-a ili društvenih mreža. Objasnite svoje tegobe ili nas obavestite da želite kontrolni pregled. Naše medicinsko osoblje će vam preporučiti adekvatan pregled i odgovarajućeg lekara. Uput nije potreban.

2

Dođite u zakazanom terminu

Dodjite u zakazanom terminu i ponesite sa sobom svu prethodnu medicinsku dokumentaciju i nalaze, ako ih imate. Naše ljubazno osoblje će vas dočekati i uputiti na pregled.

3

Nakon Pregleda

Obavite pregled kod našeg stručnog osoblja i pridržavajte se svih datih saveta i preporuka. Nakon obavljenog pregleda, tu smo za vas za sva dodatna pitanja ili potencijalne nejasnoće.

klijenata godišnje
0 +
grana medicine
0 +
stručnih lekara
0