Hematologija

Naša hematološka ordinacija u Bormedic-u pruža sveobuhvatnu negu i dijagnostiku za pacijente sa poremećajima krvi. Naš tim stručnjaka specijalizovan je za lečenje anemije, leukemije, limfoma, poremećaja zgrušavanja krvi i drugih hematoloških oboljenja. Koristimo najsavremenije metode za preciznu dijagnostiku i individualizovane terapijske pristupe kako bismo osigurali najbolje ishode za naše pacijente.

Pregled Hematologa uz Medicinsku Dokumentaciju

Pregled uključuje detaljnu analizu vaših prethodnih medicinskih nalaza, laboratorijskih rezultata i istorije bolesti. Naš hematolog će temeljno pregledati vašu dokumentaciju i obaviti fizički pregled kako bi postavio tačnu dijagnozu i preporučio odgovarajući tretman. 

Kontrolni Pregled Hematologa

Kontrolni pregled hematologa je namenjen pacijentima koji su već započeli lečenje ili su pod stalnim nadzorom našeg hematologa. Tokom ovog pregleda, lekar će pratiti napredak vašeg stanja, pregledati nove laboratorijske rezultate i prilagoditi terapiju po potrebi.

nikad brže do zdravlja

Kako zakazati pregled

1

Pozovite nas i zakažite pregled

Kontaktirajte nas putem telefona, email-a ili društvenih mreža. Objasnite svoje tegobe ili nas obavestite da želite kontrolni pregled. Naše medicinsko osoblje će vam preporučiti adekvatan pregled i odgovarajućeg lekara. Uput nije potreban.

2

Dođite u zakazanom terminu

Dodjite u zakazanom terminu i ponesite sa sobom svu prethodnu medicinsku dokumentaciju i nalaze, ako ih imate. Naše ljubazno osoblje će vas dočekati i uputiti na pregled.

3

Nakon Pregleda

Obavite pregled kod našeg stručnog osoblja i pridržavajte se svih datih saveta i preporuka. Nakon obavljenog pregleda, tu smo za vas za sva dodatna pitanja ili potencijalne nejasnoće.

klijenata godišnje
0 +
grana medicine
0 +
stručnih lekara
0