Pulmologija

Naša pulmološka služba u Bormedic-u posvećena je dijagnostici i lečenju bolesti pluća i respiratornog sistema. Naš tim iskusnih pulmologa koristi najsavremenije metode za preciznu dijagnostiku i efikasno lečenje respiratornih oboljenja. Bez obzira na to da li imate problema sa disanjem, hronični kašalj, astmu ili druge plućne bolesti, naši stručnjaci su tu da vam pruže sveobuhvatnu i personalizovanu negu.

Pregled pulmologa/pneumoftiziologa

Kontrolni pregled pulmologa/pneumoftiziologa

Inhalacija - odrasli

nikad brže do zdravlja

Kako zakazati pregled

1

Pozovite nas i zakažite pregled

Kontaktirajte nas putem telefona, email-a ili društvenih mreža. Objasnite svoje tegobe ili nas obavestite da želite kontrolni pregled. Naše medicinsko osoblje će vam preporučiti adekvatan pregled i odgovarajućeg lekara. Uput nije potreban.

2

Dođite u zakazanom terminu

Dodjite u zakazanom terminu i ponesite sa sobom svu prethodnu medicinsku dokumentaciju i nalaze, ako ih imate. Naše ljubazno osoblje će vas dočekati i uputiti na pregled.

3

Nakon Pregleda

Obavite pregled kod našeg stručnog osoblja i pridržavajte se svih datih saveta i preporuka. Nakon obavljenog pregleda, tu smo za vas za sva dodatna pitanja ili potencijalne nejasnoće.

klijenata godišnje
0 +
grana medicine
0 +
stručnih lekara
0