Neurologija

Neurološka služba u Bormedic-u posvećena je dijagnostici i lečenju bolesti nervnog sistema. Naš tim iskusnih neurologa pruža sveobuhvatnu negu za pacijente sa neurološkim oboljenjima, uključujući početne i kontrolne preglede, kao i specijalizovane dijagnostičke metode poput doplera karotida. Pored pregleda u našoj ordinaciji, nudimo i kućne posete na teritoriji grada Bora i van njega, kako bismo obezbedili dostupnost naših usluga svim pacijentima.

Pregled neurologa

Neurološki pregled + dopler karotida

Kontrolni pregled neurologa

Kućna poseta neurologa na teritoriji ili van grada Bora

nikad brže do zdravlja

Kako zakazati pregled

1

Pozovite nas i zakažite pregled

Kontaktirajte nas putem telefona, email-a ili društvenih mreža. Objasnite svoje tegobe ili nas obavestite da želite kontrolni pregled. Naše medicinsko osoblje će vam preporučiti adekvatan pregled i odgovarajućeg lekara. Uput nije potreban.

2

Dođite u zakazanom terminu

Dodjite u zakazanom terminu i ponesite sa sobom svu prethodnu medicinsku dokumentaciju i nalaze, ako ih imate. Naše ljubazno osoblje će vas dočekati i uputiti na pregled.

3

Nakon Pregleda

Obavite pregled kod našeg stručnog osoblja i pridržavajte se svih datih saveta i preporuka. Nakon obavljenog pregleda, tu smo za vas za sva dodatna pitanja ili potencijalne nejasnoće.

klijenata godišnje
0 +
grana medicine
0 +
stručnih lekara
0