Usluge koje pružamo

Specijalistički pregledi

U Bormedic domu zdravlja nudimo sveobuhvatne specijalističke preglede kako bismo vam obezbedili najviši nivo zdravstvene nege. Naš tim iskusnih specijalista iz različitih oblasti medicine posvećen je pružanju precizne dijagnostike i efikasnog lečenja. Bez obzira na vaše zdravstvene potrebe, kod nas ćete pronaći stručnjake koji su tu da vam pomognu.

Često Postavljana Pitanja

Ne! U Bormedic domu zdravlja vam nije potreban uput da biste zakazali željeni pregled.

Pregledi se zakazuju u određeno vreme, u zavisnosti od želje pacijenta i rasporeda lekara. Svaki pregled počinje u tačno zakazano vreme, nema čekanja na pregled. Sve što je potrebno je da dođete na pregled u zakazano vreme i pregled počinje u to vreme.

Prof. dr Doder dolazi 1 do 2 puta mesečno. Preglede kod dr Dodera možete zakazati unapred, a tačno vreme vašeg pregleda biće vam javljeno 2-3 dana pre zakazanog termna.

Koje lekarsko uverenje je u pitanju, u kojoj firmi se zapošljavate i na kom radnom mestu zavisi koliko dana ranije bi trebalo da zakažete pregled.

Da! Kod nas moguće je izvršiti plaćanje usluga platnim karticama ili  kešom.

Svim pacijentima je preporučeno da sa sobom ponesu svu medicinsku dokumentaciju kada obavljaju pregled. Uput drugog lekara možete doneti na pregled, ali to neće uticati na cenu pregleda.

Potrebno je doneti ličnu kartu, zdravstvena knižica nije obavezna.

Za sada nemamo sistem izdavanja zdravstvenih knjižica pacijentima.

U planu nam je da uvedemo sistem gde će svaki pacijent dobiti svoju zdravstvenu knjižicu i jedinstveni broj putem kojeg će moći da pristupi svoj medicinskoj dokumentaciji ranije obavljenih pregleda u našem domu zdravlja.