Neurohirurgija

Naša neurohirurška služba u Bormedic-u posvećena je pružanju vrhunske dijagnostike i lečenja stanja koja zahtevaju neurohiruršku intervenciju. Naš tim iskusnih neurohirurga specijalizovan je za tretman širokog spektra neuroloških problema, uključujući aneurizme, povrede nervnog sistema, degenerativne bolesti kičme i druge kompleksne neurološke poremećaje.

Usluge koje nudimo uključuju:

  • Detaljan neurohirurški pregled i procena
  • Individualizovani plan lečenja i postoperativna nega
  • Savetovanje i podrška pre i posle operativnih zahvata
 

Naša misija je da obezbedimo najviši nivo stručnosti i brige za naše pacijente, koristeći najsavremenije tehnike i pristupe u neurohirurgiji. 

nikad brže do zdravlja

Kako zakazati pregled

1

Pozovite nas i zakažite pregled

Kontaktirajte nas putem telefona, email-a ili društvenih mreža. Objasnite svoje tegobe ili nas obavestite da želite kontrolni pregled. Naše medicinsko osoblje će vam preporučiti adekvatan pregled i odgovarajućeg lekara. Uput nije potreban.

2

Dođite u zakazanom terminu

Dodjite u zakazanom terminu i ponesite sa sobom svu prethodnu medicinsku dokumentaciju i nalaze, ako ih imate. Naše ljubazno osoblje će vas dočekati i uputiti na pregled.

3

Nakon Pregleda

Obavite pregled kod našeg stručnog osoblja i pridržavajte se svih datih saveta i preporuka. Nakon obavljenog pregleda, tu smo za vas za sva dodatna pitanja ili potencijalne nejasnoće.

klijenata godišnje
0 +
grana medicine
0 +
stručnih lekara
0