Defektologija

Naša služba za defektologiju u Bormedic-u specijalizovana je za dijagnostiku i tretman razvojnih i organizacionih poremećaja kod dece i odraslih. Naš tim iskusnih defektologa pruža sveobuhvatnu procenu i individualizovane terapijske pristupe kako bi pomogli pacijentima da postignu svoj puni potencijal i unaprede kvalitet života.

Pregledi:

  • Trijažni pregled defektologa
  • Opšti pregled stanja razvojne organizacione sposobnosti
  • Dijagnostička procena poremećaja
  • Kontrolni/konsultativni pregled
 

Naš pristup je holistički i prilagođen specifičnim potrebama svakog pacijenta, uz fokus na rano otkrivanje i efikasan tretman razvojnih poremećaja. Bilo da se radi o poremećajima u učenju, razvojnim kašnjenjima ili drugim specifičnim potrebama, naši stručnjaci su ovde da pruže podršku i smernice kroz celokupan proces lečenja. 

nikad brže do zdravlja

Kako zakazati pregled

1

Pozovite nas i zakažite pregled

Kontaktirajte nas putem telefona, email-a ili društvenih mreža. Objasnite svoje tegobe ili nas obavestite da želite kontrolni pregled. Naše medicinsko osoblje će vam preporučiti adekvatan pregled i odgovarajućeg lekara. Uput nije potreban.

2

Dođite u zakazanom terminu

Dodjite u zakazanom terminu i ponesite sa sobom svu prethodnu medicinsku dokumentaciju i nalaze, ako ih imate. Naše ljubazno osoblje će vas dočekati i uputiti na pregled.

3

Nakon Pregleda

Obavite pregled kod našeg stručnog osoblja i pridržavajte se svih datih saveta i preporuka. Nakon obavljenog pregleda, tu smo za vas za sva dodatna pitanja ili potencijalne nejasnoće.

klijenata godišnje
0 +
grana medicine
0 +
stručnih lekara
0