fbpx

Pedijatrija

Pedijatrija

Pedijatrija

Pedijatrija je oblast medicine koja se bavi lečenjem dece od rođenja pa sve do njihovog punoletstva. Od prevetivnih pregleda namlađih pacijenata, preko sistematskih pregleda svih uzrasta dece do kvalitetne dijagnostike bolesti kod dece. U Bormedic domu zdravlja pedijatri nisu samo vrhunski stručnjaci iz svoje oblasti, već i posvećeni i pažljivi pedagozi koji imaju poseban pristup prema najmlađima.

Kako bi se kasnije, kao adolescenti, mladi ljudi na vreme obraćali lekaru za pomoć i sprečili razna oboljenja, odlazak kod lekara u ranim godinama ne treba predstavljati traumatično iskustvo.

Usluge:

Pedijatriski pregled
Kućna poseta pedijatra

Kada se obratiti pedijatru?

Ukoliko je Vaše dete bolesno, neophodno je obratiti se pedijatru. Međutim, mnogo je situacija, pogotovu kod roditelja sa decom do 5 godina, kada roditelji nisu sigurni da li je potrebno obratiti se lekaru, npr: Kolika temperatura se zapravo smatra “visokom”? Koja vrsta stomačnih tegoba znači da Vaš mališan oseća više od prosečnog bola? Mnoga i druga pitanja muče roditelje, te nisu sigurni kada potražiti stručnu pomoć.

“Kad god su zabrinuti oko nečega, roditelji bi trebalo da se obrate lekaru i traže medicinsku pomoć”, kaže Anita Čandra, pedijatar i profesor na američkoj Akademiji pedijatara.

Nekad su neki naizgled bezazleni simptomi znak da je vašem mališanu potrebna hitna medicinska pomoć.

Na zakazani pregled potrebno je da sa sobom ponesete prethodnu medicinsku dokumentaciju (ukoliko je imate) i laboratorijske analize.

Kontaktirajte nas za više informacija ili zakažite pregled