Pedijatrija

Naša pedijatrijska služba u Bormedic-u posvećena je zdravlju i dobrobiti dece svih uzrasta. Naš tim iskusnih pedijatara pruža sveobuhvatnu negu koja obuhvata preventivne preglede, dijagnostiku i lečenje bolesti, kao i savetovanje za roditelje.

Usluge koje nudimo uključuju

  • Pregled pedijatra – za decu preko 7 godina
  • Pregled pedijatra za decu do 18 godina
  • Kontrolni pregled pedijatra
  • Inhalacija za decu
 

Naši pedijatri pružaju pažljivu i stručnu negu, osiguravajući da svako dete dobije individualizovanu pažnju i tretman koji mu je potreban. Bilo da je reč o rutinskim pregledima, lečenju akutnih i hroničnih bolesti ili inhalacionoj terapiji, naši stručnjaci su tu da pruže najbolju moguću negu za vaše dete.

Posetite nas u Bormedic-u i osigurajte svom detetu zdrav početak i pravovremenu medicinsku podršku.

nikad brže do zdravlja

Kako zakazati pregled

1

Pozovite nas i zakažite pregled

Kontaktirajte nas putem telefona, email-a ili društvenih mreža. Objasnite svoje tegobe ili nas obavestite da želite kontrolni pregled. Naše medicinsko osoblje će vam preporučiti adekvatan pregled i odgovarajućeg lekara. Uput nije potreban.

2

Dođite u zakazanom terminu

Dodjite u zakazanom terminu i ponesite sa sobom svu prethodnu medicinsku dokumentaciju i nalaze, ako ih imate. Naše ljubazno osoblje će vas dočekati i uputiti na pregled.

3

Nakon Pregleda

Obavite pregled kod našeg stručnog osoblja i pridržavajte se svih datih saveta i preporuka. Nakon obavljenog pregleda, tu smo za vas za sva dodatna pitanja ili potencijalne nejasnoće.

klijenata godišnje
0 +
grana medicine
0 +
stručnih lekara
0