Opšta Medicina

Naša služba za opštu medicinu u Bormedic-u pruža sveobuhvatnu zdravstvenu negu za pacijente svih uzrasta. Naš tim iskusnih lekara opšte prakse posvećen je dijagnostikovanju, lečenju i prevenciji širokog spektra zdravstvenih stanja. Bilo da se radi o akutnim bolestima, hroničnim stanjima ili redovnim preventivnim pregledima, naši lekari su tu da vam pruže stručnu i personalizovanu negu.
  • Dijagnostika i lečenje akutnih i hroničnih bolesti
  • Preventivni pregledi i zdravstveni skrining
  • Saveti za očuvanje zdravlja i prevenciju bolesti
  • Upravljanje terapijom za hronične bolesti
  • Upućivanje na specijalističke preglede i dodatne dijagnostičke testove
 

U Bormedic-u, vašem zdravlju pristupamo sa pažnjom i posvećenošću, obezbeđujući vam najbolju moguću negu. Posetite nas i poverite svoje zdravstvene potrebe našem stručnom timu lekara opšte prakse. Vaše zdravlje je naš prioritet

Pregled specijaliste opšte medicine

Kontrolni Pregled specijaliste opšte medicine

nikad brže do zdravlja

Kako zakazati pregled

1

Pozovite nas i zakažite pregled

Kontaktirajte nas putem telefona, email-a ili društvenih mreža. Objasnite svoje tegobe ili nas obavestite da želite kontrolni pregled. Naše medicinsko osoblje će vam preporučiti adekvatan pregled i odgovarajućeg lekara. Uput nije potreban.

2

Dođite u zakazanom terminu

Dodjite u zakazanom terminu i ponesite sa sobom svu prethodnu medicinsku dokumentaciju i nalaze, ako ih imate. Naše ljubazno osoblje će vas dočekati i uputiti na pregled.

3

Nakon Pregleda

Obavite pregled kod našeg stručnog osoblja i pridržavajte se svih datih saveta i preporuka. Nakon obavljenog pregleda, tu smo za vas za sva dodatna pitanja ili potencijalne nejasnoće.

klijenata godišnje
0 +
grana medicine
0 +
stručnih lekara
0