obuka prve pomoći

U Bormedic Domu zdravlja obavljamo obuku dva tipa obuke za prvu pomoć:

  • Prva pomoć za vozače
  • Prva pomoć za zaposlene na radu

Vaša sigurnost u hitnim situacijama

Za vozače

Dom zdravlja Bormedic pruža profesionalnu obuku prve pomoći za vozače, namenjenu svim budućim vozačima koji se pripremaju za polaganje vozačkog ispita.

Kroz ovaj kurs, savladaćete osnovne tehnike pružanja prve pomoći, što može biti ključno u spasavanju života u slučaju nezgode.

za zaposlene

Obuka prve pomoći za zaposlene na radu namenjena je kompanijama koje žele da obezbede sigurno radno okruženje i osposobe svoje zaposlene da pravilno reaguju u hitnim situacijama. U prostorijama vaše kompanijili u našem centru

Dom zdravlja Bormedic nudi profesionalne obuke prve pomoći, namenjene vozačima, zaposlenima na radu i svim pojedincima koji žele da savladaju osnovne tehnike pružanja pomoći u hitnim situacijama. Pravovremena i ispravna reakcija može spasiti život, bilo da ste na putu ili radnom mestu, a naše obuke osposobljavaju polaznike da pruže adekvatnu pomoć pre dolaska hitne medicinske službe.

Zašto je važno završiti obuku prve pomoći?

Spašavanje života

Pravilno pružena prva pomoć u ključnim trenucima može direktno spasiti život povređene osobe ili smanjiti ozbiljnost povreda dok ne stigne hitna pomoć. Brza reakcija može biti presudna.

Smanjenje posledica povreda

Pružanjem prve pomoći na vreme, možete sprečiti dalje komplikacije i pogoršanje stanja povređenog, što značajno doprinosi bržem oporavku i smanjenju trajnih posledica.

Samopouzdanje u hitnim situacijama

Osobe obučene za pružanje prve pomoći imaju veće samopouzdanje i manje panike u hitnim situacijama. Ove veštine pomažu da ostanete smireni i efikasni, što je ključ uspešne intervencije.

Zakonska i profesionalna obaveza

Za vozače i mnoge profesije obuka prve pomoći je zakonski obavezna. Pored usklađivanja sa zakonskim normama, završavanje ove obuke može poboljšati bezbednost na radnom mestu i povećati vašu odgovornost kao člana zajednice.

Klijenti i Prijatelji

Ostale Usluge

Medicinska sestra

Specijalistički pregledi

Preko 20 specijalnosti

Dijagnostika

Magnet | Rengen | Ultrazvuk

Laboratorija

Više od 1000 laboratorijskih analiza

Obuka prve pomoći

Za vozače i zaposlene na radu